Skip Navigation

Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Vrijwilligerspunt is de centrale plek in West-Friesland voor vrijwilligerswerk. We brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, we bieden ook informatie, advies en scholing van of over ...

Deel

MDT-Training Netwerken

Workshop · 12 apr, 19:00 - 21:00
Vanuit huis
Aanmeldingen sluiten in 2 days.
#38295
Scan me of ga naar vrijwilligerspunt.com/o/Vrijwilligerspunt/activiteiten/MDT-Training-Netwerken/38295 om je aan te melden
SamenvattingNetwerken is belangrijk! Maar hoe doe je dit precies en welke middelen zet je in om je netwerk te verbeteren? Yvonne Kruizinga geeft antwoord!
Uitgebreide omschrijving

Jezelf ontwikkelen én iets goeds doen voor een ander, dat is waar de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) voor staat. Wij bieden onze MDT'ers daarom elke maand een toffe training aan, gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Training

Op 12 april leert Yvonne Kruizinga jou alles over netwerken met de training 'Een goed netwerk helpt je verder!'. Zij geeft daarin antwoord op vragen als: Hoe bouw je een netwerk op? Hoe zet je je netwerk in? Hoe zit dat nou precies met LinkedIn? En hoe onderhoud je je netwerk? In deze training word je op weg geholpen met informatie over netwerken, is er tijd voor vragen en krijg je concrete tools aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan.


Yvonne: 'Een netwerk helpt je op veel manieren. Je leert mensen kennen die iets voor jou kunnen betekenen. Een goed netwerk kan je daarvoor veel opleveren: een stage, een baan, vrijwilligerswerk, maar ook nieuwe kennissen en leuke ervaringen!' Super belangrijk dus!


Yvonne Kruizinga is trainer, heeft lang in de sociale sector gewerkt en is altijd bij mensen betrokken geweest. Zij is tevens projectleider MDT bij het landelijke NOV. Yvonne heeft jarenlang het bedrijfsleven in contact gebracht met maatschappelijke organisaties en verbindt altijd mensen en partijen met elkaar. Deze ervaringen heeft ze verwerkt in haar training en zij is ervan overtuigd dat iedereen kan leren netwerken op een manier die bij hem/haar past!


De training vindt plaats op maandag 12 april tussen 19.00 - 21.00 uur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten voor een terugkom-moment op donderdag 15 april (19.00 uur). De training kan gratis gevolgd worden door MDT'ers van vrijwilligerspunt. Meld je zo snel mogelijk aan, want vol = vol.


MDT

De Maatschappelijke Diensttijd is een landelijk project gericht op de persoonlijke groei van jongeren tussen de 14 en 27 jaar door middel van het doen van vrijwilligerswerk. Je doet in een halfjaar tijd 80 uur vrijwilligerswerk en volgt toffe trainingen (zoals deze) die gericht zijn op de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Aan het eind van de rit krijg je ook nog eens een super mooi certificaat voor in je CV! Iets goeds doen voor jezelf én een ander dus!

Over Vrijwilligerspunt
Vrijwilligerspunt is de centrale plek in West-Friesland voor vrijwilligerswerk. We brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, we bieden ook informatie, advies en scholing van of over vrijwilligers. Hoe kunnen we u helpen?
Aanmeldingen sluiten in 2 days.
#38295
Scan me of ga naar vrijwilligerspunt.com/o/Vrijwilligerspunt/activiteiten/MDT-Training-Netwerken/38295 om je aan te melden