Mensen maken Nederland

Mensen maken Westfriesland inclusiever!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


Vrijwilligerspunt doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. We zetten ontzettend mooie stappen. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

Apr12
Nieuw
Workshop · 12 apr, 19:00 - 21:00
Vanuit huis
MDT-Training NetwerkenNetwerken is belangrijk! Maar hoe doe je dit precies en welke middelen zet je in om je netwerk te verbeteren? Yvonne Kruizinga geeft antwoord! Geplaatst door Vrijwilligerspunt
Mei29
Nieuw
Evenement · 29 mei, 09:00 - 17:00
Flexibele locatie
Doe jij op 29 mei mee aan NLdoet?Steek jij graag eens de handen uit de mouwen?Geplaatst door Vrijwilligerspunt
0–4 uur/week · 30 aug – 1 apr
Oosthuizen
Dik Trom zoekt enthousiaste meesters of juffenWelke enthousiaste (ex)-leerkracht wil ons team komen versterken als juf of meester voor groep 3-4 van scholen, die de "School van Vroeger' komen bezoeken? Geplaatst door Stichting Het Schooltje van Dik Trom
KalenderIn het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?
VacaturesJuist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Westfriesland te bieden heeft voor jou!
WorkshopsHet is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.